Vores 50'er bryllup

Første del af billederne fra vores 50’er bryllup gennemgået og redigeret. Der er virkelig mange, og heldigvis mange fine i blandt. Så nu er det tid til at fortælle lidt om vores store magiske dag.

Vores 50’er bryllup

D. 16 juli 2016 sagde min mand Jesper og jeg endelig ja til hinanden i Kongens Have i København. Det var en fantastisk smuk dag – kun med en smule regn. Vielsen foregik borgerligt, foran Rosenborg slot i Kongens have.

Vores 50'er bryllup

Vores 50'er bryllup
Inden Vielsen gik igang havde jeg været et smut forbi Hårlogen på Nørrebro, hvor Anja havde sat mit hår og lagt min make-up – hun gjorde et fantastisk job. Jesper og jeg havde ikke set hinanden siden aftenen før, og det var derfor en stor overraskelse da han så mig første gang. Min veninde Amalie var med mig hele tiden, og sammen tog vi en taxa frem til Kongens Have.

Kjolen er syet af  min venindes mor, jeg har selv udvalgt stof og bestilt blonder til formålet – den blev præcis som jeg havde drømt om. Hun gjorde et fantastisk stykke arbejde, og jeg er dybt taknemmelig.Vores 50'er bryllupDa jeg steg ud af taxaen, var nerverne helt uden på tøjet, jeg kunne næsten ikke holde tårerne inde af ren nervøsitet og glæde ,over at skulle se min kommende mand. Jeg gik igennem gruppen bestående af vores gæster og kunne ikke sige hej til dem – så ville jeg bryde ud i gråd.

Jesper stod og ventede på mig med ryggen til, imens jeg vandrede ned til ham.Vores 50'er bryllup

Vores 50'er bryllupDa han vendte sig om så han mig, kjolen, håret og make-uppen for første gang.Vores 50'er bryllupEfterfølgende blev der hilst på alle gæster, kysset og krammet og vi gjorde os klar til det blev vores tur til at blive viet.Vores 50'er bryllupBedste veninden Amalie stod ved min side og beroligede mig, hendes venskab er fuldstændigt uvurderligt og hun har virkelig hjulpet mig igennem alt.Vores 50'er bryllupEfter omkring 15 minutters ventetid var det endelig vores tur til at sige ja til hinanden, og vi begyndte at gå op mod den mand som skulle vie os.Vores 50'er bryllupDet var både super skræmmende og spændende på samme tid, men mest af alt helt og aldeles det rigtige.Vores 50'er bryllup

Vores 50'er bryllup Da alle var ankommet gik vielsen igang. Manden som viede os hed Tobias, han var fantastisk og gav os et utrolig personlig vielse med masser smil og glæde.Vores 50'er bryllupRingene blev sat på.Vores 50'er bryllupog der blev kysset – endelig Hr. og Fru!Vores 50'er bryllupDet var ren lykke.Vores 50'er bryllupRis blev selvfølgelig også kastet.Vores 50'er bryllupDa vielsen sluttede blev vi hentet i 50’er biler, og kørt til Frederiksberg have for at få taget billeder.Vores 50'er bryllupVejen mod Frederiksberg have, gav en masse dyt fra de andre biler = kys.Vores 50'er bryllupDet var sidste del af den første del af vielsen, flere billeder kommer i næste del.

Vores vielse blev mere smuk end jeg havde turdet håbe på, både vores seje gæster som var mødt op i 50’er tøj, men også ham der viede os og den generelle stemning var perfekt. Det var en utrolig smuk dag, og jeg kan anbefale at blive gift i Kongens Have, hvis man overvejer at benytte sig af Københavns tilbud om udendørs vielse.

Jeg er i hvert fald stadigvæk helt og aldeles høj på kærlighed, og smask forelsket i min mand, jeg kunne ikke være lykkeligere.

Læs andel her – Vores 50er bryllup del 2

Translation: This is the first part of the images from our magic weddingday ind Rosenborg castle gardens on the 16th of july.