Vores 50'er bryllup del 2

Vores 50er bryllup – del 2

Jeg håber ikke i er blevet alt for trætte af bryllupsbillederne – for her kommer anden del af billederne fra vores 50er bryllup!

Du kan se første del fra vores 50’er bryllup lige her. 

Vores bryllup blev afholdt d. 16 juli 2016, vielsen foregik i Kongens have og festen blev holdt i 5E i kødbyen. Vi havde på forhånd skrevet til gæsterne at temaet for brylluppet var et 50’er tema og håbede gæsterne ville klæde sig på efter stilen. Det gjorde de i høj grad, folk var så festlige og glade, det var en kæmpe succes.

Efter den meget fine vielse i Kongens have blev vi hentet i 50’er biler og kørt igennem byen og ud til Frederiksberg have som var destinationen for lidt billeder. Under vielsen havde det smådryppet lidt, men vi håbede til det sidste at det ville holde tæt… Vi tog fejl…

Vores 50er bryllup - del 2 Det startede ganske fint, og var lidt overskyetVores 50er bryllup - del 2 - 14

Vores 50er bryllup - del 2I løbet af meget få minutter begyndte det dog at regne, meget endda og vi nåede derfor knapt nok at få taget billeder før vi måtte give op og pakke sammen.

Istedet tog vi til 5E i Kødbyen som var lokationen for brylluppet, hvor vi pyntede de sidste par ting op og satte vinen på køl. Da regnen stoppede gik vi ud i området og tog de sidste billeder.
Vores 50er bryllup - del 2 Amalie skulle selvfølgelig også med på et at af billederne, hun er det mest fantastiske kvindemenneske.

Derefter blev det vores tur
Vores 50er bryllup - del 2

Vores 50er bryllup - del 2

Vores 50er bryllup - del 2

Vores 50er bryllup - del 2

Vores 50er bryllup - del 2Derefter var det tid til at gå tilbage til festen og få et glas bobler.Vores 50er bryllup - del 2Vi havde pyntet 5E med alverdens papirspynt fra Søstrene Grenes og Tiger, og havde malet små tavler med vores hashtag #alexiaogjesper
Vores 50er bryllup - del 2Intet andet end love!

Vores fotograf satte en fantastisk “Photobooth” op som gæsterne benyttede sig af.
Vores 50er bryllup - del 2

Vores 50er bryllup - del 2

Vores 50er bryllup - del 2Efter photoboothen var blevet prøvet af og forret og snack spist stående og afslappende, blev det tid til at sætte dig ned og talerne gik så småt igang.
Vores 50er bryllup - del 2 Jesper holdte tale for mig, og ramte ret præcist i sine udtalelser om mig. Det var utrolig rørende at høre sin mand fortælle hvor meget han elsker een – selvom man ikke tror det er muligt bliver man kun endnu mere forelsket end man var i forvejen.  Vores 50er bryllup - del 2
De krævede et ret følelsesladet stort kys – jeg er verdens heldigste kvinde, at jeg har fået min drømmemand.

Det var del 2 af billederne fra vores 50er bryllup – som jeg stadigvæk er en smule høj over, hvilket er præcis sådan som det skal være!

Tak for alle jeres lykkeønskninger <3

Translation: This is the second part of pictures from our fifties themes wedding, if you want to see the first part you can do so here. Our wedding was on the 16th of july, and the party was held in 5E in the meatpacking district of Copenhagen.

We had an amazing day – in case it wasn’t obvious from the pictures above.