Diagonalt spisebordLad mig starte med at sige, jeg er vanvittigt stolt over os! Jesper og jeg har brugt hele påsken i værkstedet og er endelig blevet færdige med vores nye fantastiske diagonale plankebord.

Det har været ret hårdt – ikke mindst at skulle tænke “ud af boksen” og få noget skråt til at blive firkantet – men det lykkedes. Alt for mange slibninger, tørretider, olieprøver og lakeringer senere er vi færdige. Resultatet blev et super råt plankebord, meget mindre end det gyselige skrummel af et spisebord, som den tidligere andelshaver havde efterladt til os i lejligheden.

Diagonalt plankebordDet føles lidt som en mini make-over af stuen, og vi har fået meget mere plads i stuen, vi er så glade for resultatet.

Jeg skal lige have sorteret, redigeret og samlet billederne til jer, og derefter får i en DIY så i selv kan lære at lave en diagonalt plankebord.

Hvad synes i om vores nye plankebord?

Se hvordan du selv kan lave bordet her: DIY Skråt plankebord

Translation: My boyfriend Jesper and i spent most of the easter in the workshop creating this diagonal plank table, and we are so happy with the result.